Nyheter

Nu är vår nya tank med RME-fri diesel på plats och i drift, den ligger på vår anläggning belägen på Borgens gata, pump nr 6 (närmast gräsytan)

Passar dig som vill kunna ha dieseln stående lite längre i dunk/tank/fordon utan att riskera tillväxt av dieselbakterier.

Nytt i butiken:

En fodrad handske kallad “Aquaguard” trippeldoppad i latex vilket gör den både vattentät och har ett fantastiskt bra grepp. Kom in och testa!

Certifierade återförsäljare för Preem/ Texaco, inte bara kvalitén är garanterad (fastän den är en av de högsta prioriteterna såklart) utan också  miljöhänsyn och bra pris till dig som kund. FANTASTISKT, tycker vi!

REDUKTIONSPLIKT

Reduktionsplikt innebär en skyldighet för bränsledistributörer att minska utsläpp av koldioxid från bensin och dieselbränsle genom iblandning av biodrivmedel.  Tanken är ett långsiktigt arbete för en minimal miljöpåverkan, alla oljeproducenter ställs inför stora utmaningar och hittar nya möjligheter.  Miljötänk, lag och hur det påverkar pris. Läs mer på   https://www.preem.se/foretag/reduktionsplikt/

Kom in och kolla vad du behöver, butiken på Malmgatan är såklart fulladdad med stort utbud av oljor, filter, kem och tvättprodukter, arbetshandskar, verktyg, lastsäkring, leksaker från bruder m.m.

Varför inte kul och nyttiga gåvor till maskinälskare -stora som små-

Välkommen hit!