Nyheter

Följer ni oss på FB? Där kommer löpande information om produkter, bra partier varor och avvikande öppettider. Håll utkik och håll dig uppdaterad. 

Leksaker för yngre stjärnor är påfyllt, kända märken från bla BRûDER , Schleich och John Deere.

Varma handskar och handskar med bra grepp i varierande väder, vi har ett bra utbud för olika användningsområden.

Nu är vår nya tank med RME-fri diesel på plats och i drift, den ligger på vår anläggning belägen på Borgens gata, pump nr 6 (närmast gräsytan)

Passar dig som vill kunna ha dieseln stående lite längre i dunk/tank/fordon utan att riskera tillväxt av dieselbakterier.

Nytt i butiken:

Tvättmedel, prickbort och skumtvätt , vipes, tvättsvampar och glasrent. Ni vet väl att vi har det mesta inom kem/bilvård för både in och utsida?

Kom in och bunkra upp för en skinande start på våren.

Certifierade återförsäljare för Preem/ Texaco, inte bara kvalitén är garanterad (fastän den är en av de högsta prioriteterna såklart) utan också  miljöhänsyn och bra pris till dig som kund. FANTASTISKT, tycker vi!

REDUKTIONSPLIKT

Reduktionsplikt innebär en skyldighet för bränsledistributörer att minska utsläpp av koldioxid från bensin och dieselbränsle genom iblandning av biodrivmedel.  Tanken är ett långsiktigt arbete för en minimal miljöpåverkan, alla oljeproducenter ställs inför stora utmaningar och hittar nya möjligheter.  Miljötänk, lag och hur det påverkar pris. Läs mer på   https://www.preem.se/foretag/reduktionsplikt/

Välkommen hit!