0322-63 34 00 lbolja@lbolja.se

Diesel / miljödiesel, Eldningsolja, AdBlue, Bensin, HVO

Diesel / miljödiesel, eldningsolja, AdBlue, Bensin, HVO100

Miljödiesel klass 1 (max 7%RME), Miljödiesel klass 1- fri från RME, HVO100 syntetisk diesel gjort på restprodukter, Ad-Blue för reningen i katalysatorn, eldningsolja klass 3, sommar och vinterkvalité, säljer vi på pump samt levererar till kund.

Bra pris och god service.

Tankkort till våra tankstationer finns att ansöka om på plats.

*HVO100 är framställd från förnybara komponenter. Det gör att den har en stor koldioxidbesparing och förnybar andel. Ett fordon som tankar HVO100 reducerar därmed utsläppet av fossila växthusgaser med upp till 90% jämfört med om fordonet som skulle använt helt fossil diesel.* Glöm inte att kolla om produkten är godkänd för din dieselbil.

Fler produkter

Bulk

Försäljning av diesel o eldningsolja för leverans till kunds egna tankar är en stor del av vår verksamhet. Allt från eldningsolja för villatankar, till diesel för lantbruk, åkerier o

Hydraulik

Vi pressar o säljer Gates hydraulslang från 3/16″ upp till 1.1/4″, både 2 o 4 ståls slang. Grövre slang på beställning. Har alltid personal på plats, d.v.s. vi löser

Lastsäkring

Behöver du säkra lasten har vi ett bra basutbud. Bland annat spännband, spännremmar, kapellstroppar, rundslingar och bandstroppar, surrningslänkar, vantskruvar mm.

Under gällande öppettider, välkommen med:

Frågor & beställningar

Ring oss idag